За Нас


Ние сме официалният вносител за България на полската фирма ZETPOL.  На пазара присъстваме от 2007 година и за този период от време успяхме да спечелим много клиенти и симпатии с високото качество на предлаганите от нас стоки.
От 2009 година започнахме популяризирането и на полските ботуши Демар. За няколко години, благодарение на високото си качество, те станаха предочитаните ботуши за зимния и дъждовния сезон. Гумените ботуши се отличават с интересните принтове, качествени подметки, които не се пързалят и падащия чорап, който е особенно практичен за капризите на времето през есенния сезон. 
Апреските Демар станаха хит на българския пазар поради естествената вълна, с която са подплатени и която държи топли и сухи детските крачета през студените зимни дни.
Поради повишения интерес към детските текстилни обувки полско производство в следващите години наложихме на българския пазар още две фирми "NAZO" и "МВ".
ZETPOL разработва моделите си придържайки се към анатомичните изисквания за удобно  израстване на детското краче. Моделите на ZETPOL осигуряват комфорт и са изработени в  широка гама от десени,  съобразени с модните тенденции. Номерацията е от 18 - 36, която на практика покрива всички възрасти на детето от неговото прохождане. Разработени са модели и за дамите до 41 номер.

Любимите пантофки Zetpol

За Ваше улеснение сме вградили този модул на ЕКОНТ, който Ви дава възможност сами да изчислите и  подготвите товарителница към Еконт. Ако си изберете модел от нашия каталог само изпратете запитване за номер и цена. Ние ще доставим Вашата пратка до офиса на Еконт на ул"Цар Симеон", а те ще се погрижат да стигнат на посочения от Вас адрес или до удобен офис.